menu

Op onze kaarten vind je altijd mooie gerechten met verse (seizoens)ingrediënten van hoge kwaliteit. Tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Onze Executive Chef en zijn team pakken dagelijks uit voor je met een food market van verse vis en prachtig vlees.

Hieronder kun je alle menukaarten bekijken.

Eten & Integriteit

Brasserie Paardenburg en haar leveranciers zijn elke dag bezig de beste ingrediënten uit te zoeken voor onze gasten. Dit betekent dat de groenten die wij gebruiken verbouwd worden in een gezonde en vruchtbare bodem en dat we zoveel mogelijk gebruik maken van lokale producten. Vlees is afkomstig van boerderijen die dierenwelzijn hoog in het vaandel
hebben staan, dieren worden op een natuurlijke wijze grootgebracht, hebben veel ruimte en krijgen een uitgebalanceerde voeding. Ook alle vis op de kaart is MSC of ASC gecertificeerd of goedgekeurd door de Good Fish Foundation. Het Amsterdamse Proeflokaal is tevens lid van Vis&Seizoen van Versvishandel Jan van As.