kids

De leukste feestjes voor de allerkleinsten
Ook voor kinderen staat Brasserie Paardenburg garant voor eindeloos genieten aan de Amstel. Daarom zijn wij partner van Kids Party Planner.

We zitten 1e Paasdag al helemaal vol bij Brasserie Paardenburg. Maar u kunt zich wel aanmelden bij onze nieuwe locatie Het Amsterdamse Proeflokaal op het Stadionplein in Amsterdam!

Ontmoet de Paashaas op Eerste Paasdag!
Paardenburg Sunday Kids Club en Kids Party Planner nodigen jullie op zondag 16 april tussen 12.00 en 14.00 uur uit voor de te gekke

De Paashaas heeft de allerleukste Paas verrassingen voor je in petto… Eieren versieren, je tot Paashaas laten schminken, een Paasmand maken, Paasbrood versieren én een Paas speurtocht met de Paashaas!

Ondertussen kunnen de mama’s en de papa’s beneden in het restaurant van hun Paas Brunch genieten. Jij komt toch ook? Wees er snel bij, want vol is vol!

Brasserie Paardenburg trakteert de kids op dit geweldige feest! Volwassenen genieten van de Paas Brunch voor € 32,50 per persoon.

Aanmelden

We zitten 1e Paasdag al helemaal vol bij Brasserie Paardenburg. Maar u kunt zich wel aanmelden bij onze nieuwe locatie Het Amsterdamse Proeflokaal op het Stadionplein in Amsterdam!

Paardenburg Kids Parties
Vier je een verjaardag, bruiloft of zakelijke gelegenheid waarbij ook kinderen op de gastenlijst staan? In samenwerking met Kids Party Planner en Kids Nanny Service verzorgen wij de leukste feestjes voor de allerkleinsten in ieder denkbaar thema! Het plezier en de veiligheid van de kinderen staan hierin centraal. Ook kinderpartijtjes behoren tot de mogelijkheden. Van Alice in Wonderland party tot Ridder Party, van Baby Shower tot Smash my First Birthday Cake party. Ieder feest is uniek en wordt van A tot Z geregeld. Lees meer over Kids Party Planner: http://www.kidspartyplanner.eu/

Meer informatie?
Onze Hospitality Desk helpt u graag om uw kinderfeestje te verzorgen. Bel: 020 – 496 12 10 of stuur een e-mail naar info@brasseriepaardenburg.nl.

Bekijk een verkorte sfeerimpressie

Meer foto’s >>