Eerlijke vis
Bij Brasserie Paardenburg halen we dagelijks verse vis van Versvishandel Jan van As uit Amsterdam. Waarom? Omdat dit familiebedrijf al sinds 1949 de mooiste vis, schaal- en schelpdieren levert aan horeca, grootverbruikers en detailhandel. Duurzaam gevangen vis van de hoogste kwaliteit.

De beste smaak
We vinden het een prettig idee dat Jan van As z’n vis rechtstreeks inkoopt van de schepen die op een eerlijke manier vis vangen. Zoals de ‘pulswing’-methode, met aantoonbaar minder bodemberoering, minder ongewenste bijvangsten en forse brandstofbesparing. Of de ‘flyshoot’ methode, waarbij duurzaam én in de juiste seizoenen wordt gevist. Dit garandeert de beste smaak en kwaliteit.

100% duurzaam
Ook mooi van Versvishandel Jan van As is hun Stichting Vis & Seizoen. Een initiatief met als doel een ‘Onbezorgd 100% Duurzaam’ assortiment vis samen te stellen. Het assortiment van Vis & Seizoen bestaat alleen maar uit MSC of ASC gecertificeerde vis en vis die is goedgekeurd door de Good Fish Foundation (Viswijzer). Zo weet u dus zeker dat u bij Paardenburg écht goede vis op uw bord krijgt.